Najnovije

RIJALITI SE NASTAVLJA: Zmaj od Šipova tuži Dodika i šalje ga u zatvor!

Ako Dodiku ikada iko dođe glave, to jest smeni ga sa mesta predsednika RS, neće to biti ni Bakir Izetbegović, ni strašne zapadne sile, to će uraditi niko drugi već Zmaj od Šipova!

Zmaj od Šipova (Foto: TV Hepi)

A Zmaj se nameračio da ga smesti u zatvor jer ga je Dodik, kako tvrdi, brutalno izvređao, ismejavao ga i pretio mu!
Naime, Duško Tomić, advokat Ilije Grahovca, poznatog kao Zmaj od Šipova, učesnika rijaliti programa „Parovi“, danas će u tužilaštvu u Banjaluci podneti krivičnu prijavu protiv Dodika, koji je, kako kaže, otvoreno pretio njegovom klijentu i ugrozio mu bezbednost u malom mestu kakvo je Šipovo. Toj i više nego komičnoj i jedinstvenoj situaciji imali su priliku da prisustvuju građani Šipova u utorak, kada su došli na predizborni skup Dodikovog SNSD-a.
Taman što se Dodik uživeo u svoj predizborni govor, iz publike su se začula dobacivanja: 
- Kada krava da 10 litara mleka, pa se baci nogom i sve prospe, bolje da da sedam ili osam - počeo je da grmi iz čista mira Ilija Grahovac.
Predsednik RS ušao je u raspravu sa njim, ali sve vreme ne skidajući osmeh sa lica...
- Dobro je! Ajde tamo na onu televiziju svoju, nemoj se nama ovde mešati, pa ko hoće da te gleda, nek te gleda. Sada je ovo mojih pet minuta, nije tvojih i nemoj da mi se mešaš, nemoj ništa više da kažeš. Ćuti, ćuti, ćuti, ćuti... - zagrmeo je Dodik. Nakon toga usledio je aplauz prisutnih, a Dodik je nastavio:
- Ne možeš ti nadvikati mikrofon, znam ja udariti šakom od sto - kroz smeh je rekao Dodik i dobio još jedan aplauz.
Međutim, prema rečima Duška Tomića, ova situacija nije nimalo naivna, ni smešna. Zbog nje će, kako najavljuje, Dodik morati debelo da plati.
- On je Zmaja ismejao, izvređao i na kraju mu otvoreno pretio. Znate li vi šta znači kada vam neko kaže: „Lupiću šakom od sto“? To je otvorena pretnja, poziv na linč, ugrožavanje bezbednosti, a pritom, da stvar bude gora, on je za te svoje reči dobio podršku, odnosno, aplauz prisutnih, njegovih pristalica, čime je ohrabrio svu tu rulju da krene na Zmaja. To je toliko bezobrazno i nekulturno bilo, Dodik nije hteo ni da sasluša šta Zmaj ima da mu kaže, već je odmah krenuo da demonstrira silu i da ga ućutkuje. Dodik se ponaša kao Hitler ili Staljin. Zmaj ga je mnogo voleo, hvalio ga gde god je stigao i pričao samo hvalospeve o njemu, a ovaj mu tako vratio - u dahu kaže Tomić.
On dodaje da se Zmaj od tog dana oseća loše, kao i da je isključio sve svoje telefone.
- Probajte da zamislite koliko je njemu teško - biti ismejan od Dodika u malom mestu kao što je Šipovo stvarno je ozbiljna stvar. Upravo zbog toga krivična prijava jedino je rešenje da plati za ono što mu je uradio - završava Tomić.

Marić: Ilija hoće u političare

Novinar Milomir Marić, koji je, kako sam voli da kaže, lično stvorio Zmaja od Šipova, raspravu Dodika i Zmaja objasnio je sledećim rečima: - Zmaj želi da se uključi u politički život. On je Dodikov obožavalac i ne mogu da shvatim da je Dodik u njemu video neku konkurenciju. On je hteo da uoči referenduma nešto kaže, a Zmaj je trebalo malo da sačeka. Ne treba odmah da se uključuje u politički život, jer nije trenutak. Ali on prosto gori od želje da nešto bude, želi da bude političar jer njemu je sve ovo u rijalitiju malo, to je njemu bila samo usputna stanica. Razumem što se Dodik iznervirao, jer ga je Zmaj prekidao dok je govorio u ozbiljnim stvarima. Zmaj često nervira i mene, koji sam ga stvorio, zato što nema takta, ponaša se kako mu dune. Zmaj nije svestan istorijskog trenutka Republike Srpske jer za njega je istorijski trenutak bukvalno ono što mu padne na pamet. Kako je izgleao duel između Dodika i Zmaja, pogledajte OVDE! Izvor: Alo.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA