Najnovije

Pokreti "Obraz" i "Naši" pozvali građane da izađu na referendum u Republici Srpskoj (VIDEO)

Pokret “Obraz” i Srpski narodni pokret “Naši” pozvali su večeras na skupu pod nazivom “Srbija za Srpsku” koji je održan na Trgu Republike u Beogradu sve patriote Republike Srpske da podrže referendum i izađu sutra na glasačka mesta u što većem broju.

Skup u Beogradu (Foto: Fejsbuk)

"Obraz” i “Naši” ukazali su da će sutra, kada se glasa o referendumu, sva pažnja domaće i svjetske javosti biti usmjerena ka izražavanju volje srpskog naroda u Republici Srpskoj. Sa skupa je poslata poruka jedinstva srpskog naroda s obe strane Drine. “Potrebno je da se složno odupremo svim spoljašnjeim pritiscima i pokušajima da se uruše tekovine oslobodilačkog rata. Ono što takođe želimo da naglasimo jeste da su Srbi u Srbiji svim srcem uz braću u Republici Srpskoj. Jako je važno da građani Srpske sutra izađu i glasaju na referendumu”, poručio je Mladen Obradović, predsednik pokreta “Obraz”.

I predsednik Srpskog narodnog pokreta “Naši” Ivan Ivanović pozvao je sve građane Republike Srpske koji imaju pravo da masovno izađu na glasanje i da daju podršku jer je ovo, kako je istakao, glasanje za opstanak Republike Srpske. Na skupu su govorili i predsednik Pokreta za Srbiju Vladimir Kršljanin, Dane Čanković iz Pokreta "Izbor je naš" i Andrej Fajgelj. Ovim skupom “Obraz" i “Naši” pokazali su da je Srbima u Srbiji stalo do očuvanja Republike Srpske. Glasanje na referendmu o Danu Republike Srpske u Srbiji biće organizovano od 7 do 19 časova na pet glasačkih mesta u Srbiji: Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Subotici i Pančevu. Glasačko pravo moći će da ostvare lica koja dođu da glasaju i pokažu važeće dokumente izdate u Republici Srpskoj. Izvor: RTRS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA