Najnovije

Kompleks više vrednosti: Amerika troši milione na mit o "posebnosti"

VAŠINGTON- "SAD ne žele da odustanu od mita o "posebnosti" sopstvene nacije. Oni su našli sebi protivnika u Rusiji i vode široki informacioni rat protiv ruskih medija koji rade u inostranstvu" izjavio je američki politikolog i bivši savetnik predsednika SAD Pol Krejg Roberts.
Bela Kuća (Foto: 2il.org)

Bela Kuća (Foto: 2il.org)

- Ili ćete prenositi šta vam se kaže ili vas zatvaramo, kao terorističku organizaciju. Možemo čak i da uhapsimo vaše američke radnike, kao saučesnike u terorizmu. Drugim rečima, stav šefa saveta za radiodifuziju SAD glasi ovako: Onaj ko govori istinu je terorista - rekao je on.
Pročitajte još:LUDILO: Kad pogrešno lansiraš S-300! (VIDEO)POLJACI DIŽU USTANAK: U Varšavi masovni protest – dosta im je siromaštva i bede!
Roberts je naglasio da režim Baraka Obame za borbu protiv Moskve plaća šefu resora Endrjuu Laku 15,4 miliona dolara, kako bi diskreditovao svaku izjavu Rusije koja se pojavi u medijima na engleskom jeziku. On je naveo da će troškovi u budućnosti samo rasti, dok istovremeno mnoge Amerikance iseljavaju iz domova i zatvaraju zbog dugovanja. Izvor: Vesti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA