Najnovije

SPREMA SE OFANZIVA U HAMI: Legendarni Asadov "Tigar" stigao na front!

Komandant "Tigrova" stigao je u pokrajinu Hama ne bi li konsolidovao redove armije u pokrajini i organizovao kontra-ofanzivu protiv džihadista.

Suheil Hasan stiže u Hamu (Foto: Sirijska arapska armija)

General Suheil al-Hasan, komandant legendarne jedinice za specijalne operacije "Tigrovi", stigao je u sirijsku pokrajinu Hama kako bi ispitao položaje vladinih snaga koje su tamo raspoređene i doprineo planiranju dugoočekivane kontra-ofanzive protiv terorističke grupe Jund al-Aksa i njenih saveznika koje podržava SAD. Tigrove snage su jedna od najefikasnijih vladinih jedinica u sirijskom ratu i bile su okosnica Sirijske armije u borbama koje su se prethodnih meseci vodile oko Alepa.
General Suheil al-Hasan je stigao u Hamu nakon što su udružene terorističke snage zauzele strateški grad Maan i okolna brda od sirijske vojske i Snaga nacionalne odbrane. Ofanziva koju su teroristi sproveli u Hami očajnički je pokušaj džihadista da skrenu snage sirijske vojske sa ofanzive na Alepo.
Nedavni uspesi terorističkih snaga u pokrajini pokazali su da njihovi postupci mogu da predstavljaju značajnu opasnost za sirijsku vojsku i njene saveznike, koji ne mogu adekvatno da pokrivaju sve linije razdvajanja u zemlji, a da su istovremeno i same u ofanzivi na više frontova. Više o Suheilu Hasanu, savremenom heroju sirijske nacije, možete da pročitte OVDE. Izvor: webtribune.rs/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA