Najnovije

AKO VUČIĆ NE SME IMA KO SME: U Beogradu organizuju skup podrške referendumu u Republici Srpskoj

Pokret „Obraz“ i Srpski narodni pokret „Naši“ pozivaju sve rodoljube na skup podrške referendumu u Republici Srpskoj, pod nazivom „Srbija za Srpsku“, u subotu, 10. septembra, u 18 časova, na Trgu Republike u Beogradu.

Ilustracija (Foto: nasirbija.org)

„Premijer i predsednik Srbije odbili su da pruže podršku narodu i rukovodstvu Republike Srpske povodom održavanja referenduma o Danu RS. Time su još jednom pokazali svoju suštinsku odanost Zapadu, nasuprot bratskoj Rusiji i sopstvenom narodu — kao što su to prethodno učinili briselskom izdajom Kosova i Metohije“ smatraju iz ova dva pokreta.

„Obraz“ i „Naši“ pozivaju sve građane kojima je stalo do očuvanja Republike Srpske, da dođu na skup „Srbija za Srpsku“ i pokažu da narod Srbije ne prihvata sramnu politiku beogradskog režima. Pružajući punu podršku referendumu u RS i svemu što naša braća sa leve obale Drine čine za odbranu Otadžbine, sa verom i nadom čekamo dan kada ćemo živeti ujedinjeni u jednoj, istinski srpskoj državi sa Božijim blagoslovom“ zaključuju iz „Obraza“ i „Naših“. Izvor: Oslobođenje

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA