Najnovije

FOTKA KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Kenijci tvrde da su uhvatili živog pokemona! (FOTO/VIDEO)

Životinja je zatvorena u kavez...

Pravi Pikaču (Ilustracija: bublio53@deviantart.net)

Pre samo nekoliko meseci, ceo svet je zavrtela igrica "pojačane stvarnosti" o pokemonima. Ovu "zaraznu" zanimaciju igrali su, ili igraju svi, bez obzira na uzrast pol ili zanimanje. Ipak, ono što je zabeleženo u Africi, zaprepastilo je ceo svet. Meštani jednog malog sela u Keniji tvrde da su ulovili pravog, živog pokemona i to ni manje ni više nego Pikačua. Oni su javnosti pružili "dokaz", to jest fotografiju na kojoj se navodno vidi Pikaču u kavezu.

Vest je snažno odjeknula internet zajednicom i u kratkom periodu su se javile brojne pretpostavke šta bi to moglo da bude, a dobar broj američkih portala deluje da je u potpunosti spreman da prihvati ovakvu vest. Ipak, nismo bili lenji, pa smo za vas razotkrili istinu o ovom nesvakidašnjem "ulovu". Ipak je reč o fotomontaži, a ispod možete da pogledate originalni snimak ekrana iz dokumentarnog filma o spašavanju ugroženih geparda u Keniji.

OVDE možete da proverite da li posedujete telefon za koji je zabeleženo preko trideset slučajeva eksplodiranja baterije. Izvor: Mediji/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA