Najnovije

Obradović: Vučić ponovo pokazao da je politička kukavica!

Izlazak predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića na režirani televizijski duel sa Jelenom Milić na TV Pink vrhunac je Vučićevog licemerja, foliranja i zamajavanja građana. Lider SNS, koji pet godina nije izašao ni na jedan TV duel sa bilo kojim predstavnikom opozicije, uvek nađe vremena za TV duele sa dve Jelene: Jelenom Karleušom i Jelenom Milić- navode u saopštenju Dveri.

Boško Obradović (Foto. Sajt Dveri)

Dveri postavljaju pitanje, kako je moguće da ima vremena za TV debate sa njima, a nema vremena za suočavanje sa pravom opozicijom i koga u Srbiji politički predstavljaju Jelena Karleuša i Jelena Milić? Navode da je to zapravo i razlog zašto Vučić izlazi na duele sa njima. Sledeće pitanje koje postavljaja ova stranka je zašto onda ne izađe i na TV duel sa nekim ko zaista predstavlja glas naroda, birače, ima parlamentarni status i političku težinu za razliku od dve pomenute dame? 
- Zato što ne sme! Lažni patriota Vučić ne sme da izađe na duel nijednom  predstavniku opozicije. Vučić bira Jelenu Milić zato što je ona kao agent interesa NATO pakta u Srbiji omražena u narodu i kao takva jedina na javnoj i medijskoj sceni pored koje Vučić može da izgleda kao patriota. Ali, i Milićka ga je lepo podsetila – da je on mnogo više na vezi sa njenim NATO šefovima u inostranstvu, kao i sa onima koji su bombardovali Srbiju poput Blera, Šredera i Klintonovih - smetraju Dveri na čelu sa Boškom Obradovićem. Dalje navode da je više nego jasno da je Vučić u predizbornoj kampanji, da je provaljena namera njegovog suludog i opasnog poteza sa vozom za Kosovo koji je trebalo da ga predstavi kao velikog zaštitnika srpskog naroda i da je onda to morao da zamaskira novom predstavom  čiji je cilj bio da obmane građane ubeđujući ih da se bori za interese našeg naroda i države. U ovoj stranci smatraju da se slično ponaša i Tomislav Nikolić koji se posle pet godina probudio iz političke kome i setio odbrane Kosova i Metohije.  - Kakva gluma, kakva prevara, kakva laž! Vaše vreme, gospodo naprednjaci, ubrzano prolazi. Počela je da vas hvata panika. Zato se i plašite sučeljavanja sa opozicijom. Zato i možete da gostujete u TV emisijama samo sa dve Jelene. To je mera vaše politike, hrabrosti i poštenja- za kraj navode Dveri. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA