Najnovije

SNS: Rado ćemo podsećati Jeremića da je bio najgori ministar u najgoroj vladi

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da će Vuka Jeremića rado podsećati da je bio "najgori ministar u najgoroj vladi" i da nije stajao po strani, već aktivno učestvovao u upropašćavanju Srbije.

Milenko Jovanov (Foto: Jutjub)

- Pošto Jeremić, očigledno svesno, zaboravlja da je bio najgori ministar u najgoroj vladi u istoriji Srbije, rado ćemo ga podsećati na tu činjenicu, kao i na to da ni tada nije stajao po strani, već vrlo aktivno učestvovao u upropašćavanju Srbije, što je ta nakaradna vlast svakodnevno radila- navodi se u saopštenju Milenka Jovanova, potpredsednika Glavnog odbora Srpske napredne stranke.
Jeremić, koji je u nedelju objavio svoju kandidaturu za predsednika Srbije, ranije danas je na početku svoje kampanje u šabačkom Narodnom pozorištu, rekao da "ovaj sistem treba da se menja pod hitno" i da će on biti "kandidat novog, a ne očuvanja ovakvog sistema", preneo je B92.
Kako se navodi u saopštenju SNS, dok se Jeremić po belom svetu laktao da sebi obezbedi neku bogato plaćenu funkciju, ovde se vredno i mukotrpno radilo, da bi se Srbija izvukla iz blata i mulja u koji ju je gurnula kriminalna vlast Vuka Jeremića, Dušana Petrovića i Borisa Tadića. 
"Srbija je daleko odmakla od vremena kada je kum Vuka Jeremića na lepe oči i na ''majke mi'' uzimao od državne ''Agrobanke'' 10 miliona evra, kada je banka bila uništena, radnici otišli na ulicu, a Jeremić u Ameriku da pije šampanjac i troši milione građana Srbije", piše u saopštenju.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA