Najnovije

SLIKALA SE GOLA: Ona je Veljkova nova cura - bila sa fudbalerom Zvezde, Ceci ne smeta (FOTO 18+)

Osvojila srce mladog Ražnatovića.

Veljko Ražnatović (Foto: Instagram)

Cecin sin ima novu devojku, a premijerno ju je pokazao na Kopaoniku. Veljko Ražnatović je sa Anastasijom i društvom otišao na popularnu srpsku planinu, a poveo je i svoju novu partnerku - Anu Cakić. Ana se bavi modelingom. Imala je priliku da se pojavi u muzičkim spotovima, a radila je i razne kampanje. Ana se našla u žiži javnosti kada je bila u vezi sa fudbalerom Srđanom Mijailovićem, bivšim igračem crveno-belih.
Atraktivna plavuša je osvojila Veljkovo srce, a kada vidimo ove slike, sve nam je jasno. Mladi Ražnatović i Cakićeva su prethodne večeri uživali na nastupu Aleksandre Pirjović, a društvo im je pravila i mama Ceca.
Ona se slikala i naga u svrhu jedne reklame. Inače, pre nego što je zakoračila u manekenske vode, Ana je trenirala karate u Partizanu.
Nema sumnje da se nova snajka dopada Ceci i Anastasiji i da im ne smeta. NJih tri su celo veče ćaskale, smejale se i igrale uz hitove koje je pevala Aleksandra Prijović. Pogledajte još fotografija Ane Cakić:
Pogledajte OVDE vrelo novogodišnje izdanje bivše učesnice "Parova" koja je praznik odlučila da provede u krevetu   Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA