Najnovije

VUČIĆ O IZBORIMA: Odlučiće rezultati, a ne prazne priče!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da naredni izbori neće biti izbori između različitih politika, nego izbori između prioriteta.

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić (Foto: JuTJub)

U autorskom tekstu za novogodišnji broj nedeljnika "Ekspres" Vučić je naveo da će na jednoj strani biti rad, stabilnost, putevi, fabrike, škole, a na drugoj parole.
- Na priču možeš da dobiješ apele i podršku na Tviteru, i to onih koji na mrežama traže taj zamišljeni ideal, postajući i sami virtuelni ništa manje od samih mreža, a na drugo, na rad, možeš da dobiješ glasove na izborima. I to u jasnoj proporciji. Tačno onoliko koliko si radio - rekao je Vučić.
On je rekao da su pred Srbijom zadaci, a ne želje, "žuljevi, a ne postovi na Tviteru".
- I jedino je važno - ne prestajati sa radom. Kada ozbiljno radiš, postoje oni koji to i primete i cene. Imaš odjednom prijatelje, a ne folovere. A postoji ogromna razlika između njih. Prijatelji ti, poput Šredera, pomognu da pronađeš nova rešenja. Foloveri te, prateći svoje nedosanjane snove, gurnu u nešto čemu nisi dorastao. I kada se to pokaže, odu da folovuju nekog drugog. Prijatelji ostaju i kada je teško - zaključio je Vučić. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA