Najnovije

OBRADOVIĆ: Šešelj nije opozicija, on je Vučićev kandidat!

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je za N1 da su Dveri u skupštinskim nastupima pokazale da su prava opozicija vlasti.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

Osim toga, kako kaže, pokazali su i koliko ima potrebe da oni imaju svog kandidata na predsedničkim izborima.
On kaže da je već pet meseci u kampanji za predsednika Srbije i da se ni u jednom trenutku nije razmatrala podrška nekom drugom kandidatu za predsednika Srbije.
- Nema slične politike koju Dveri zastupaju i bila bi šteta da politika koja pobeđuje širom sveta nema svog kandidata - rekao je on. 
Kaže da je ključno da se vidi ko će biti kandidat Srpske napredne stranke i da, kako navodi, konačno izađu na jedan televizijski duel. 
- Da građani čuju da su oni pet godina na vlasti, da su prekršili predizborna obećanja, da nema istinske borbe protiv kriminala i korupcije...To da još uvek nemaju kandidata govori o neozbiljnosti naprednjaka - smatra Obradović. 
Prema njegovom mišljenju, ako se ne kandiduje Tomislav Nikolić to bi značilo da je bio loš predsednik. 
- Zašto SNS ne bi kandidovala nekog ko je dobro radio svoj posao? A tek je tragikomično da se kandiduje Aleksandar Vučić jer je tek pre nekoliko meseci postao predsednik Vlade, a pri tome je javno govorio da se nikada neće biti predsednik - podseća Obradović. 
Lider Dveri smatra da Vojislav Šešelj "nije opozicioni kandidat, već Vučićev". 
- Šešelj nikada ozbiljno nije kritikovao Aleksandra Vučića i on služi za odvlačenje patriotskih glasova i zbunjivanje javnog mnenja - smatra on. 
Govoreći o kandidaturama Vuka Jeremića i Saše Jankovića, Obradović kaže da oni jesu opozicioni kandidati, ali da su im politike različite u odnosu na Dveri. 
- Obojica se zalažu za nastavak evropskih integracija, koja je onda razlika između njih i Vučića i Nikolića? To je ista politika - smatra Obradović i dodaje da Srbiji treba "svež, nov, autentičan kandidat, domaći proizvod" i da je on taj kandidat. Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA