Najnovije

VUČIĆ: Verujem Lončaru, operisao je Spasojevićevog oca

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da je pitao ministra Zlatibora Lončara za fotografiju na kojoj je “s jednim kriminalcem, a koja je nastala pre više godina“.

Vučić (Foto: JuTjub)

Vučić je naveo da mu je Lončar rekao da je nastala nakon operacije oca tog čoveka, te da nema veze ni sa kakvim kriminalnom.
Premijer je poručio i da će, ukoliko se pokaže da je ministar učestvovao u bilo kakvim kriminalnim radnjama, biti odmah smenjen i, naravno, procesuiran. 
Upitan da prokomentariše da li je video sliku koju je pre nekoliko dana pokazao lider Nove Srbije Velimir Ilić, a na kojoj je Lončar s Dušanom Spasojevićem, premijer je rekao da je video i da je Lončara pitao o čemu se radi. 
Kako je naveo, ministar mu je objasnio da je reč o slici nastaloj posle operacije Spasojevićevog oca i da su ga potom pozvali u obližnji kafić da mu zahvale. 
Premijer je rekao da veruje Lončaru, da smatra da je nešto bilo u vezi s kriminalom da se ne bi ni slikao, ali je dodao ukoliko se pokaže da je ministar učestvovao u bilo kakvim kriminalnim radnjama, da će istog trenutka biti smenjen i naravno procesuiran. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA