Najnovije

ZARATILI PAJTIĆ I VULIN: Ko voli belo, a koga je ostavio dečko?

Bukti rat između Pajtića i Vulina! Nekadašnji lider Demokratske stranke i poslanik te partije u Skupštini Srbije Bojan Pajtić, žestoko je opleo po ministru i lideru Pokreta socijalista Aleksandru Vulinu.

Bojan Pajtić (Foto: Jutjub)

Sukob je započeo Pajtić pisanjem na društvenoj mreži Tviter. Vulin mu nije ostao dužan, već je žestoko uzvratio na prozivke. - Brat Vulinovog državnog sekretara uhapšen sa drogom u Vladinom automobilu. A pitali ste se šta je Vulinu - napisao je Pajtić na Tviteru i nastavio u započetom stilu.

- Breaking news! Brat Vulinovog državnog sekretara uhapšen sa drogom u Vladinom automobilu. Vulinu se čini da je sve naduvano! - dodao je bivši lider Demokrtaske stranke koji je, čini se, bio više nego inspirisan likom i delom ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. - Vulin mrzi sve što je žuto. Zato se od belog ni u kolima ne odvaja - nije odustajao Bojan Pajtić, kome se, izgleda i te kako dopalo, da ministra “pecka” na Tviteru.
- Vulin reče da neće izaći Vučiću na crtu. I tako ostade crta u kolima - završio je svoje izlaganje nekadašnji lider DS-a i poslanik te stranke u parlamentu. Izgleda da Pajtićeva “duhovitost” nije ni malo prijala lideru PS-a i ministru, pa mu je na pisanje na društvenoj mreži Tviter žestoko uzvratio. - Kada god ga ostavi dečko Pajtić ima puno vremena za duhovitosti - kratko je za prokomentarisao Vulin sve ono što je o njemu pisao Pajtić. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA