Najnovije

PUTINE, ČUJEŠ LI OVO? Andrija Milošević pokidao najpoznatiju rusku pesmu, naježićete se odmah (VIDEO)

Neverovatno izvođenje popularnog glumca...

Putin i Andrija (Foto: Jutjub)

Glumac Andrija Milošević, voditelj dejting šou-programa "Izvedi me", ima širok spektar talenata zahvaljujući kojem mu uvek polazi za rukom da oduševi brojne fanove koji prate njegov lik i delo.
Posle brojnih glumačkih uloga, voditeljskih angažmana, viceva i imitacija kojima zasmejava publiku, Milošević je pokazao da ima i pevački talenat.
On je uz pratnju harmonike otpevao legendarnu rusku pesmu "Kaćuša", a svojom interpretacijom uspeo je da oduševi pratioce na Instagramu.
Na domaćem terenu odlično je prošao, a kakve će komentare dobiti na račun izvođenja jedne od najlepših ruskih pesama u Moskvi, ostaje da saznamo ukoliko Andrija bude odlučio uskoro da poseti rusku prestonicu i svima pokaže svoj talenat.
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin nije svojevremeno odgovorio na rođendansku pesmu koju mu je otpevala Suzana Mančić, a da li će Andrija imati više sreće pokazaće vreme.
Najluđu čestitku za Božić Putinu su poslali Srbi prošle godine sa "Kaćušom" i Bajinom pesmom "Božić je".  Pogledajte kako je to izgledalo: Nove perverzije u "Parovima" i kako se Slađa u kupatilu nabijala Kralju pogledajte OVDE.
Izvor: pink.rs, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA