Najnovije

OPŠTI HAOS U PAROVIMA, STRADALA I VODITELJKA: Letele flaše, zidovi obijeni, 3 prekida, a obezbeđenje... (VIDEO)

Jelena Krunić i Ksenija Kranjec gađale su flašama i limenkama Milutina Radosavljevića Milija.

Parovi (Foto: Skrinšot)

"Sklon'te čaše i bokale, razbio bih svet od šale, da je samo slučajno od stakla", peva Đorđe Balašević, a produkciji rijalitija "Parovi" bi pametno bilo da posluša njihov savet jer su ukućani počeli da prave ozbiljan lom.
Oni kao da su podivljali na neki skriveni mig. Kako drugačije opisati sinoćnje događaje kada su čak tri puta za kratko vreme letele flaše po luksuznoj zemunskoj vili. I tri puta je program prekidan, a obezbeđenje je uletalo da odvede razbesnele u izolaciju. A voditeljka Bojana Ristivojević je poput ćate zapisivala: "Osoba ta i ta - u izolaciju. I 100 evra kazne koje će biti odbijene od honorara!"
Milutin Radosavljević Mili kao da je dežurna meta kada se neko u "Parovima" lati flaše. Ovoga puta su na njega kidisale dve prznice: Jelena Krunić i Ksenija Kranjec. Prva je "reagovala" ogromnom staklenom flašom koja se potom raspršila o zid iza Milija.

Nekoliko minuta kasnije je Ksenija gađala Milija limenkom, a kako je on sedeo blizu Bojane Ristivojević, špricer je završio na voditeljkinoj haljini. - Kseniji 100 evra kazna i odmah u izolaciju. Moju haljinu ćeš takođe platiti, biće ti odbijeno od honorara - rekla je Ristivojevićeva i naglasila obezbeđenju da Jelenu Krunić još drže u izolaciji, a da Kseniju smeste u neku drugu prostoriju. Pogledajte OVDE, Rasta neviđeno isprozivao Balaševića! Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA