Najnovije

AMERI NE BRINU ZA ĐOKOVIĆA: Evo šta mu prognoziraju za 2017!

Ugledni američki sportski sajt Bličer riport napravio je prognozu za tenisku 2017. godinu, kako će izgledati ATP lista na kraju sezone i zaključio: Novak Đoković će se vratiti na presto.

Novak Đoković (Foto: Sinhua)

Prema prognozi ovog sajta, Novak Đoković će ponovo zablistati u godini koja je tek počela i vratiće se tamo gde mu je mesto - na tron.
- Ovo nije kraj legendarne verzije Novaka Đokovića. Nema šanse. Aktuelni kralj tenisa je skliznuo u formi posle Rolan Garosa i Marej ga je prestigao na ATP listi, ali Srbin će biti spreman za još jednu epsku godinu.
Dva grend slema u 2017? Četiri ili pet mastersa? Đoković je možda najbolji i najkompletniji igrač svih vremena i kada se zahukta, nemoguće ga je zaustaviti. Bićemo svedoci njegove renesanse, tog ponosnog superstara koji je spreman za još jedan veliki udarac na kraju godine - stoji u objašnjenju Bličer reporta.
Američki novinari su izdvojili pet turnira za koje su ubeđeni da će ih Novak osvojiti ove godine: Australijan open, Indijan Vels, Rim, Rolan Garos i Šangaj, ali su dodali da je favorit i u Monte Karlu, Madridu i Majamiju.
Što se tiče ostatka ATP liste, prognoza je da će na drugom mestu biti Endi Marej, na trećem Kei Nišikori, a onda iza njih će ići Aleksandar Zverev, Miloš Raonić, Nik Kirijos, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Borna Ćorić i Huan Martin del Potro. Izvor:bleacherreport.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA