Najnovije

MEKEJN PROTIVNO LOGICI: Unaprediti odnos sa Rusijom kroz još strože sankcije!

Republikanski senator DŽon Mekejn rekao je da SAD mogu da unaprede odnos sa Rusijom jedino na način da zauzmu čvršći stav prema ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i pozvao na još strože sankcije protiv Moskve.

DŽon Mekejn (Foto: Jutjub)

Ovu unikatnu teoriju, koja se verovatno svodi na pridobijanje simpatija od anti-Putin Rusa (a takvih nije previše), Mekejn je izneo za vreme turneje na kojoj se trenutno nalazi - posetiće Baltičke zemlje, Ukrajinu i Gruziju. Ovim zemljama Mekejn je došao da kaže kako će ih SAD podržati i da ne moraju da se boje Rusije, odnosno da slobodno nastave sa svojim izraženim antiruskim i proameričkim stavovima, iako se nalaze na granici sa Rusijom, a poprilično daleko o Amerike.
Ipak, "Amerika" je danas možda bliža ruskoj granici nego ikada ranije. Vojne vežbe koje uključuju hiljade američkih vojnika sve se češće održavaju u najistočnijim NATO članicama, u pojedinim slučajevima i gotovo uz samu rusku granicu. Pored Rusije, republikanci su zaoštrili retoriku i prema Severnoj Koreji. Pročitajte OVDE kako je tramp zapretio režimu u Pjongjangu. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA