Najnovije

ANONIMUSI UDARILI NA TRAMPA: Objavili brojeve Bele kuće?!

Hakerska grupa poznata kao “Anonimusi“ udarila je na Trampovu administraciju i navodno je na internetu objavila brojeve telefona osoblja Bele kuće.

Anonimusi (Foto: Jutjub)

Osim toga, “Anonimusi“ su pozvali na bojkot i sankcije protiv Sjedinjenih Država. Navodne brojeve telefona objavili su na posebnom sajtu nazvanom "Linija za komentarisanje Bele kuće“.
- Otvorena komunikacija je stub dobre demokratije - navodi se na sajtu. 
“Anonimusi“ pozivaju na akcije protiv Trampa i traže da se uvede zabrana na putovanje građana Sjedinjenih Država, kao i da se bojkotuju proizvodi iz SAD. 
Takođe, na Jutjub su postavili snimak u kome navode da Trampa ne interesuju međunarodno pravo, ljudska prava ili pristojnost. - Kao građani sveta moramo se ujediniti protiv tiranije bez obzira na to gde se pojavi i moramo je osporiti - navode haktivisti.  Oni pozivaju međunarodnu zajednicu „bez obzira na pozadinu i ideologije“ da se ujedine u međunarodnom bojkotu protiv SAD dok „Trampovom režimu ne dođe kraj“.  - Ovo nije napad na vas, već čvrsta i neophodna akcije protiv uspona tiranije nad vama - navode "Anonimusi" obraćajući se građanima SAD.  Hakeri od građana SAD traže da se oslobode „Trampovog režima“ zahtevom za impičment predsednika i ističu da protesti nisu dovoljni da Tramp padne.  - Oduzmite svoj rad iz džepova tirana, poremetite tržišta na koja su tako ponosni i uzmite u svoje ruke vlast izgradnjom društva i masovnom saradnjom. Zaboravite na rad da "Amerika ponovo postane velika", danas možemo da čovečanstvo ponovo učinimo velikim - ističu “Anonimusi“.  Video se završava rečima: „Tiranija nas očekuje“.  Hakeri su ranije na Tviteru naveli da će Tramp zažaliti zbog naredne četiri godine, tvrdeći da on ima „finansijske i lične veze sa ruskim mafijašima, trgovcima decom i onima koju peru novac“. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA