Najnovije

DONBAS OČAJNIČKI PUTINU I TRAMPU: Zaustavite Kijev dok ne bude kasno!

Predstavnici narodnih saveta samoproglašenih Donjecke i Luganske narodne republike obratili su se liderima Rusije, SAD i Nemačke da utiču na predsednika Ukrajine Petra Porošenka da prestane da gađa civile Donbasa i da prekine sa blokadom regiona, nalazi se na sajtu Donjecke informativne agencije.

Donbas očajan zbog Petra Porošenka (RIA Novosti)

„Molim vas da zaustavite Ukrajinu i naterate Porošenka da prekine sa zločinačkim akcijama protiv naroda Donbasa. Naterajte Porošenka da prestane da gađa civile i da prekine ekonomsku blokadu. To treba uraditi pre nego što bude kasno! Kako na našoj zemlji ne bi došlo do ekološke i humanitarne katastrofe, prekinite veliku bedu!“, navodi se u dokumentu.
U svom obraćanju predsednici parlamenata DNR-a i LNR-a su takođe saopštili da počinje prikupljanje dodatnih dokaza da Ukrajina svojim akcijama povećava humanitarnu katastrofu, kao i prikupljanje potpisa podrške stanovnika republika njihovom zajedničkom obraćanju svetskim liderima. Nakon današnjeg granatiranja Donjecka zatrpano je 207 rudara! Više o tome pročitajte OVDE. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA