Najnovije

"SAHRANILI SMO MNOGE POPUT TRAMPA": Šef iranske službe najavio kontramere Revolucionarne garde!

Komandant iranske specijalne jedinice Kuds, poručio je da su njegove snage "sahranile mnoge kao što je američki predsednik Donald Tramp".

Ismail Gani (Foto: Hossein Zohrevand)

On je zapretio da će optužbe američkog predsednika protiv Irana naštetiti samim SAD. - Mi nismo zemlja koja raspiruje rat, ali vojna akcija protiv Irana bi na kraju rezultirala žaljenjem... Trampove pretnje Iranu naštetiće Americi. Mi smo sahranili mnoge kao što je Tramp i znamo kako da se borimo protiv Amerike, prenela je agencija Tasnim citirajući generala Ismaila Ganija. Iranska Revolucionarna garda je najmoćnija bezbednosna organizacija Irana, drži kontrolu nad velikim delom ekonomije Irana, a ima i značajan uticaj na politički sistem, a Kuds snage su elitna jedinica najvišeg ranga unutar organizacije. Američki predsednik Donald Tramp danas je praktično ukinuo "nuklearni sporazum" sa Iranom i najavio "žestoke sankcije" prema Revolucionarnoj gardi zbog "podrške teroristima". Više o tome pročitajte OVDE. Izvor: B92, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ranije ove godine Revolucionarna garda je iz Irana ispalila 6 balističkih raketa kraćeg dometa Zulfikar na teroriste Islamske države u Deir Ez Zoru:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA