Najnovije

UZBUNA U RUSIJI: Pucano na kuću potpredsednika vlade Dmitrija Rogozina

Dmitrij Rogozin, zamenik ruskog premijera, doživeo je krajnje neprijatnu situaciju pre dve večeri kada je pucano na njegovu kuću u elitnom delu Moskve, gde živi sa porodicom.

Rogozin (Foto: RIA Novosti)

To je izazvalo munjevitu reakciju policije i FSB-a, čiji su agenti opkolili rezidencijalni kompleks u zapadnom delu Moskve, i veoma brzo uhapsili počinitelje. Na kraju se ispostavilo da na prozor Rogozinove kuće nije pucano bojevom municijom, već iz vazdušne puške, piše "Life.ru".
Prema prvim informacijama koji su se pojavili u ruskim medijima, napadači su malolentni delinkventi, koji nisu pucali samo na Rogozinovu kuću, već i na rezidencije njegovih suseda.
Dmitrij Olegovič Rogozin je diplomata i doktor filozofskih nauka. Bio je stalni predstavnik Ruske Federacije pri NATO-u od 2008. do 2011. godine. Od 2011. zamenik je predsednika Vlade Ruske Federacije zadužen za odbrambenu industriju.
On se nije obraćao medijima povodom incidenta. Putin zapretio SAD: "Nuklearne rakete iz Evrope nosite svojoj kući". Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Life.ru

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Rogozin: Jak saveznik zaštitiće Srbiju od bilo kog agresora
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA