Najnovije

BIZARNO! MALI DAJE 15 ODSTO POPUSTA NA SAHRANE: Beograd „časti“ penzionere!

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, osim što je penzionerima obećao da će sa prvim personalizovanim benefit karticama moći da ostvare brojne pogodnosti i uštede, posebno je istakao da tu spada i popust na sahrane, koji bi iznosio čak 15 odsto!

Siniša Mali (Foto: Jutjub)

- Naši najstariji sugrađani su zadužili ovaj grad i veoma je važno da im se odužimo na adekvatan način. Pomoću kartice penzioneri će moći da dobiju informacije o brojnim popustima koje Beograd nudi ovoj starosnoj grupi sugrađana - izjavio je Mali i dao primer da će najstariji sugrađani, uz specijalnu karticu, za 150 dinara dobiti trajnu članarinu u bibliotekama, kao i da će uz popust od 30 do 50 odsto moći da uživaju u predstavama u pozorištu.
Uz to, Mali je naveo da će i JKP „Pogrebne usluge“ penzionerima koji poseduju senior karticu dati 15 odsto popusta na troškove pogrebne opreme, organizacije sahrane i obezbeđenja neophodne dokumentacije, kao i na grobnice i spomenike.
Poslanik DS Balša Božović kaže da naprednjaci imaju jasnu politiku - „prvo vam ukradu novčanik, a onda vas vode na ručak“.
- Tako je i sa penzionerima. Vratiće im penzije, ali na onom svetu. Vrhunac bezobrazluka i drskosti. Očigledno žele da povećaju smrtnost onih koje kažnjavaju zato što nisu njihovi birači, pa im nude razne pogodnosti ako umru na vreme. Znam da će svaki penzioner živeti njima u inat i da će sačekati pravdu kada će odgovarati svi oni koji su penzionerima ukrali penzije, pošteno stečene tokom njihovog radnog veka - mišljenja je Božović, dok funkcioner PUPS Momo Čolaković pozdravlja ovakav potez gradonačelnika Beograda.
Srbija će moći da balansira između EU i Rusije sve do ovog koraka, kada će morati da prelomi. O tome čitajte OVDE.
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Siniša Mali o vezama sa Petrom Matićem
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA