Najnovije

KAKO SU AMERIKANCI I KURDI HTELI DA PREVARE SVET: Video dokazi saradnje američke koalicije sa ID, ovo je neoborivo (VIDEO)

Istina o saradnji SAD i Islamske države u Raki više se ne može sakriti, a ni sami Amerikanci ne pokušavaju da je demantuju ali žele da je ublaže.

Dokumentarac britanske televizije (Foto: Jutjub)

Iako je prvo negirano da su dozvolili evakuciju ID iz Rake, a zatim saopšteno da su propustili samo mali broj lokalnih boraca dok su strani ostavljene da izginu, razmere dogovora bile su mogo veće. U međuvremenu Rusi su objavili fotografije konvoja ID koji su nadletali američki avioni ali ga nisu napali a fotografije možete videti OVDE. Zatim je britnski BiBiSi objavio svedočenja vozača u konvoju koji su otkrili prave razmere ovog dogovora i otkrile laž američke vojske a o tome možete čitati OVDE. Sada je britanska televizija emitovala  i snimke sa lica mesta. Novinari su posetili bolnicu u Raki odakle je konvoj ID krenuo a zatim snimili vozače koji su otkrili razmere evakuacije. - Kolona je bila dugačka 6-7 kolomentara. U njoj su bili borci raznih nacionalnosti, veliki broj stranaca iz Francuske, Saudijse Arabije, Kine, Jemena itd... Bili su naoružani i opasani pojasima za samoubistva. U konvoju je bilo oko 100 kamiona i autobusa i veliki broj  vozila terorista - otkrili su istinu vozači i tako pokazali da su tvrdnje SAD laž. Mapu onoga što je ostalo od moćnog kalifata pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonnus video

Borbe SAA sa ID.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA