Najnovije

DAČIĆ: Pacoli je malo nervozan, ne ide im kako su planirali

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je da je kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli malo nervozan, jer im ne ide kako su im obećali i kako su platili.

Dačić (Foto: Jutjub)

"Razumem ga, ne ide im nešto kako su planirali, kako su im obećali i kako su platili. Zato i izriču gluposti i laži da sam ja rekao da ću uništiti priznanje Kosova, da je ceo svet protiv Srbije i da smo mi destruktivni", rekao je Dačić Tanjugu, reagujući na Pacolijeve stavove na Fejsbuku.
"Mali sam ja da uništim priznanje Kosova, ali sam dovoljno veliki da ne možete da me uplašite. Nastaviću da radim za svoju zemlju i svoj narod, a ne protiv vas", kaže šef srpske diplomatije.
"Kad sam toliko mali, ti veliki Pacoli, pa što ne postadoste članovi Uneska ili Interpola, što poništiše priznanje Surinam i Gvineja Bisao? Što si ti više ljut, veliki Pacoli, ja sam sve zadovoljniji", zaključio je Dačić.
Pacoli je ranije napisao na Fejsbuku da su najave Dačića o povlačenju priznanja Kosova "donkihotovski napori", da je "ceo svet protiv Dačića i Srbije" i naveo: "Tako si mali, Ivice Dačiću."
Lider SRS Vojislav Šešelj predložio je da se hitno formira naučni institut za proučavanje sudske prakse Haškog tribunala. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dačić o presudi Mladiću
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA