Najnovije

BJELA ZABRANIO "SENKE" U HRVATSKOJ! Oće da gledaju za džabe, a brinu se zbog ustaše Pavelića!

Reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić zabranio je hit-seriju "Senke nad Balkanom" u Hrvatskoj! On tek pregovara sa Hrvatima da kupe triler koji je već pokorio ostatak regiona, ali dok ne postignu dogovor, tamošnji kablovski operateri imaju obavezu da zatamne program nedeljom između 20 i 21 sat.

Dragan Bjelogrlić u hit seriji (Foto: RTS Promo)

Serija se, pored Srbije, već uspešno prikazuje u Makedoniji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj, ali se komšije u "lijepoj njihovoj" još uvek nećkaju. Za njih je tema "Senki" previše škakljiva zbog pojedinih istorijskih činjenica.
- Dragan Bjelogrlić pregovara sa Hrvatima da otkupe seriju. Dok ne dođe do dogovora, tražio je da se signal Javnog servisa zatamni nedeljom uveče, kada se emituje serija. RTS je poslao zahtev svim tamošnjim kablovskim operaterima i zahtevao da tako postupe. Ukoliko žele da prikazuju "Senke nad Balkanom", moraju prvo da plate producentu, odnosno Bjelogrliću - otkriva dobro obavešten izvor.
Iz Radio-televizije Srbije kažu da su poslali ponudu svim stanicama u Hrvatskoj za emitovanje serije "Senke nad Balkanom" i da čekaju odgovor.
- Što se tiče Hrvatske, ponudili smo i prezentovali projekat "Senke nad Balkanom" svim stanicama sa nacionalnom frekvencijom. Čekamo odgovor - bili su kratki iz RTS.
On dodaje da je publika tamo željna da gleda "Senke", ali da su čelnici televizija brinuli kako će biti prikazan ustaša Ante Pavelić.
- Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, očigledno je da i Hrvati žele da prate Bjelinu seriju. Do nas su došle informacije da su čekali da vide kako će Pavelić biti prikazan, pa da tek onda odluče - tvrdi naš sagovornik.

Publika traži "Senke"

Bjelogrlić je potvrdio da je zabranio da se "Senke nad Balkanom" prikazuju kod naših komšija.
- Zabranili smo je tamo. Znam da publika traži da gleda seriju, nadam se da će imati priliku. Ako su čekali kako će Pavelić biti prikazan, onda mi nisu jasni. Šta su mislili, da će biti narodni heroj? - kratko je poručio Dragan.
Na društvenim mrežama Srpkinje su oplakale smrt zgodnog Rusa Nikolaja Šestaka! On se proslavio seksom sa Tamarom Krcunović, a ubijen je na kraju treće epizode. Ovo je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama, a mnoge dame su se požalile da nije fer što najbolji frajer odlazi iz serije. Neke od njih su ipak uspele da nađu utehu u glumcu Sebastijanu Kavaci, kog zovu "slovenačkim DŽordžom Klunijem".
Pročitajte OVDE ko to kaže da su okupatori Srba uvek prvo udarali na ćirilicu?
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte trejler za seriju.

Bonus video

Žarko Laušević na snimanju serije Senke nad Balkanom.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA