Najnovije

PALMA: Janković je propali političar!

"Na lidera PSG Sašu Jankovića gledam kao na propalog političara i on me ne interesuje", poručio je predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma, koji je ovogodišnji dobitnik nagrade "Najevropljanin".

Palma (Foto: Jutjub)

- Uopšte me ne interesuje Saša Janković, ja ga gledam kao propalog političara. Juče postao, danas nestao. On se raspao još u povoju. Gde god vide nekoga da im se ne svidi, udarili bi mu kokavac - rekao je Marković za Pink, nakon što se Janković odrekao nagrade "Najevropljanin", koju je 2010. godine dobio kao Zaštitnik građana. 
Marković predviđa da, ukoliko se tako nastavi, samo će Janković i njegova supruga ostati u stranci. 
Pink navodi i da Marković smatra da Janković nije ni zaslužio nagradu, koje se posle nekoliko godina odrekao, te da će predstojeći izbori u Beogradu pokazati koga će građani zbog onoga što je učinio nagraditi glasovima, a ko će iste izgubiti.
Janković je prethodno saopštio da se odrekao nagrade "Najevropljanin", rekavši: "Bez namere da bilo koga uvredim od dobitnika ili onih koji su bili u žiriju, a s obzirom na sva dešavanja sa tom nagradom i sve one koji su tu nagradu ipak dobili, ne osećam se više delom te grupe ljudi i ja se te nagrade moram odreći i odričem se".
Pre njega nagrade se odrekao predsednik DS Dragan Šutanovac.
Priznanja "Najevropljane" za 2016/17. godinu, koju dodeljuje Prva evropska kuća u Beogradu, uručena su ranije danas u Starom dvoru predsedniku Privredne komore Srbije Marku Čadežu, gradskom urbanisti Milutinu Foliću, predsedniku Skupštine grada Jagodine Draganu Markoviću Palmi i drugim uglednim i uticajnim pojedincima koji promovišu evropske vrednosti u Srbiji.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Sociolog: Palma kao sunce, a penzioneri suncokreti
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA