Najnovije

"ANABELA I LUNA SU SE DOGOVORILE DA UNIŠTE SLOBI BRAK ZARAD POPULARNOSTI": Gagi Đogani otkriva da je sve to deo plana!

Otac dvadesetjednogodišnje Lune Đogani, koja je u rijalitiju „Zadruga“ zavela oženjenog pevača Slobodana Radanovića, kaže da ga je sramota zvog svega što se dogodilo. Gagi Đogani je veoma uzrujan zbog svega što se dešava pred budnim okom javnosti, pa je napustio zemlju da bi se izolovao od svega i otišao u Nemačku.

Luna i Sloba (Foto: Jutjub)

Iako joj je donedavno pružao bezrezervnu podršku putem društvenih mreža gde je navijao za njenu ljubav sa Slobom, Gagi je sada promenio ploču. Očigledno da ga je na to navela Lunina rečenica da još pamti kako joj je majka bila u modricama i podlivima zbog oca.
- Napišite slobodno da Gagi za to nema komentar, znači, neću da komentarišem to što me pitaš. Zar misliš da ću da kažem da sam je tukao - bio je odsečan denser koji očigledno zna da zbog nasilja u porodici može i trebalo bi da odgovara.
Mada, Anabela je pre godinu dana u javnosti ispričala da je od bivšeg supruga dobijala batine i da je zbog toga tražila pomoć stručnjaka. Ipak ni optužbe ćerke i bivše supruge nisu navele Gagija da progovori o svom problemu nasilja, a to što je Luna sada ispričala da je gledala majku u modricama Đogani ocenjuje kao njenu taktiku da bude u centru pažnje i tako ostane u rijalitiju što duže.
On smatra da su Anabela i Luna osmislile sve što se trenutno događa u Šimanovcima i da je njihov plan bio da njegova naslednica zavede oženjenog muškarca kako bi se o tome pisalo, a javnost je upoznala.
- Očigledno je da su ona i Luna napravile dogovor da na taj način sebi prave reklamu, odnosno da ponovo postanu popularne jer to više nisu. Nemam drugačije objašnjenje za sve to što se događa uživo na “Pinku”. Trebalo bi Anabela da ima mnogo više drugih obaveza, a ne da vreme troši tako što komentariše sve što se dešava u rijalitiju, ali izgleda da joj je to sada glavna preokupacija - poručio je Đogani aludirajući na to da se karijera njegove bivše ugasila te da joj je ovo poslednja šansa da vrati popularnost. Đogani kaže da je zbog svega toga otišao u Nemačku jer ne može da gleda ćerku i to što ona radi:
- Bio sam jako potresen zbog svega i rekao sam sebi da neću više da pratim šta se odigrava u rijalitiju, naročito što mislim da je sve deo dogovora. Neću da komentarišem moju ćerku, jer ona je očigledno najbolje znala šta je čeka kada je ušla u kuću i dozvolila sebi sve to. Znala je da tamo neće dobiti onu popularnost koju želi, ali je ipak našla način da dobije pažnju koja će biti kratkog daha. Samo što ona toga nije svesna.

Đoganijevi kraljevi rijaliti skandala

Gagi je i sam pre nekoliko godina bio deo “Pinkovog” rijalitija “Farma” iz kojeg je izbačen jer je sekirom napao pevačicu Sašku Karan, kojoj je uleteo u sobu za izolaciju i udario je letvom. On je tada privukao pažnju javnosti i zbog svog načina komunikacije koji su svi okarakterisali kao posledicu drogiranja. Pre sedam godina Lunina majka Anabela bila je deo rijalitija „VIP Veliki brat” gde je pred kamerama razmenjivala nežnosti sa manekenom Mladenom Radulovićem. Nakon majke i oca, došao je red na Lunu, koja je glavni akter aktuelnog rijalitija.
Luna, Sloba, Kija i Anabela završili u španskoj seriji. Te urnebesne snimke možete pogledati OVDE.
Izvor: Puls

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Susret Anabele i Lune u "Zadruzi"
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA