Najnovije

Zašto su pesme EKV nestale sa Jutjuba?!

BEOGRAD - Dok su se juče svi prisećali Milana Mladenovića povodom 20 godina od njegove smrti, spotovi njegovog benda EKV jedan po jedan nestaju sa Jutjuba.
EKV (Foto: Vikipedija)

EKV (Foto: Vikipedija)

Ako pokušate da pogledate spot za pesmu "Krug" ili "Par godina za nas" dočekaće vas tužni smajli i poruka da je zbog autorskih prava pesma skinuta sa Jutjuba. "KVZ Mjuzik", firma koja se bavi zaštitom autorskih prava, uklonila je većinu spotova, a sa nekih snimaka je isključen ton, takođe zbog povrede autorskih prava. Kako je još ranije tvrdila majka Milana Mladenovića Danica, ona ima isključivo pravo na pesme grupe EKV, a to je svojevremeno potvrdio i njen advokat Nenad Milovanović, koji je zastupao i Milana.Tako je registrovano i u SOKOJ-u. Autori 95 odsto pesama grupe EKV su Milan i Magi, a Milan je potpisao i 70 odsto aranžmana, muzike i tekstova. Ovo nije prvi slučaj kada je "KVZ Mjuzik" intervenisao na ovaj način, pa tako mnoge pesme više ne možete da nađete na Jutjubu.
Pročitajte još:

AKI RAHIMOVSKI: I dalje smo fatalni za žene!

Tipsarević se useljava u zgradu Tome Nikolića

Pre nekoliko meseci slično se dogodilo i sa grupom 357 kada je frontmen ovog benda Nikola Hadžinikolić najavio tužbe. Izvor: Blic  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA