Najnovije

IPAK PRELOMILI DA IDU ZAJEDNO: Jeremić na izbore sa Jankovićem i Đilasom

Narodna stranka je na večerašnjoj sednici Predsedništva donela odluku da stupi u strateško partnerstvo sa Pokretom slobodnih građana (PSG) i sa Draganom Đilasom.

Jeremić i Janković (Foto: Medija centar Beograd)

Kako je saopšteno, Narodna stranka je donela ovu odluku imajući u vidu potrebu da se formira snažno opoziciono jezgro, koje će moći da se "suprotstavi štetnoj, rušilačkoj i kleptomanskoj vlasti SNS u Beogradu".
U saopštenju Narodne stranka poziva "sve ostale iskrene opozicione aktere" da se pridruže.
Narodna stranka smatra da "zajednički ciljevi našeg opozicionog jezgra treba da budu ubrzan razvoj grada, pokretanje industrijske i trgovinske aktivnosti, uvođenje urbanističkog reda, unapređenje javnog prevoza, podizanje nivoa zdravstvenih usluga, prenamena 'Beograda na vodi', jačanje socijalne zaštite i niži računi za građane, kao i nulta tolerancija prema kriminalu i korupciji".
"Želimo da se na ovaj način izborimo da Beograd bude istinska evropska metropola, kapija za izvoz srpske robe u svet, kulturna i obrazovna prestonica regiona, a ne predmet pljačke pohlepnih gradskih funkcionera i njima bliskih lica", objašnjava se u saopštenju Narodne stranke.
Predsedništvo je ovlastilo predsednika stranke Vuka Jeremića da dogovori programske i tehničke elemente partnerstva sa PSG i Draganom Đilasom.
Amerika postaje aktivnija na Balkanu. Više o tome čitajte OVDE. Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jeremić šokirao javnost: Otkrio ko iz Makedonije pere novac uz pomoć srpskih vlasti!
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA