Najnovije

"Koko" stiže u naše bioskope: Sinhronizovana avantura u kojoj će najmlađi uživati (VIDEO)

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, iz studija Dizni u naše bioskope stiže čarobna i emotivna animirana avantura "Koko" , sinhronizovana na naš jezik!

Koko (Foto-Taramaunt)

U sredu, 27. decembra najmlađi posetioci bioskopa Sinepleks Ušće, zajedno sa članovima svojih porodica, uživaće u premijernoj projekciji ovog filma, koja počinje u 18:30 časova, a na kojoj će prisustvovati i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji.
Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije.  Diznijev film „Koko“ stiže u bioskope 28. decembra 2017. godine. 
Glasove ovim neobičnim i dragim likovima pozajmili su: Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Dobrila Ilić, Milan Antonoć, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olivera Katarina, Katarina Gojković, Tijana Dapčević i drugi.
Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA