Sastojci
1 kg krompira
100 g margarina
200 g obarene i od kostiju očišćene ribe
200 g spanaća
200 g šargarepe
so
biber
2 čena belog luka
Priprema
1. Krompir obarite u posoljenoj vodi, ocedite, dodajte margarin i umutite.
2. Tri komada providne folije namažite uljem i razvijte tri jednake kore od pirea.
3. Na prvu stavite fil od usitnjene ribe i obarenog spanaća začinjenog po ukusu.
4. Na drugu koru stavite mešavinu ribe i barene, propasirane šargarepe, začinjene po ukusu, a na treću mešavinu ribe, spanaća i šargarepe.
5. Svaku koru uvijte u rolat i do serviranja stavite u frižider da se dobro stegne.
6. Secite na kolutove i naizmenično ređajte sve tri vrste.
Recept za posnu musaku od šampinjona možete pročitati OVDE.
Izvor: posnajela.rs