Najnovije

(INTERVJU) MLADEN OBRADOVIĆ: Zašto se Obraz nije prodao Vučiću (VIDEO)

Lider Obraza Mladen Obradović, u intervjuu za produkciju "Helm Kast" kaže da Zapad Srbiju smatra virusom koji treba zbrisati, ali da se srpske vlasti varaju ako misle da će predajom Kosmeta biti NATO i EU prekinuti rasturanje Srbije.

Mladen Obradović (Foto: Jutjub)

Obradović kaže da nema alternativnih medija iskrene patriote ne bi imale šta da kažu jer su na ostalim medijima proglašeni za fašiste. On tvrdi da su sve vlasti nakon 5. oktobra 2000. godine u službi porobljavanja Srbije. - Slobodan Milošević ma koliko god da je pravio greške tad je Srbija bila slobodnija i nezavisnija od spoljašnjeg uticaja. U to vreme Srbija nije imala homoseksualizam na ulicama, nije bila u toliko velikom dužničkom ropstvu, imali smo naše firme i proizvode što je danas sve izgubljeno - objašnjaa on.
Obradović tvrdi da će Zapad, nakon što ova vlast izda Kosovo, krenuti sa odvajanjem Vojvodine i Raške, a da će se nastaviti urušavanje Republike Srpske.  Obradović je kritikovao aktuelnu vlast Aleksandra Vučića pogotovo oko Kosova i Metohije i naveo izjave zapadnih političara koji govore da im "Vučić govori da je Kosovo izgubljeno". Obradović kaže da predstavnici režima takve poruke šalju i u Srbiji i koje su deo kampanje da se narod ubedi da je Kosmet izgubljeno.  Obradović je rekao da aktuelna vlast oberučke prihvata plan Zapada o naseljavanju migranata u Srbiju što pretstavlja veliku opasnost po srpski narod. On je osudio veštački od Srbije, koja je pravoslavna i nemanjićka, stvarati islamsku državu. Lider Obraza smatra da je komunizam osakatio Srbiju i odvojio je od vere, a da iskreni put i spasenje Srbije leži u povratku veri.
- Dokle god ima pravoslavnih Srba bitka nije izgubljena, problem Srba danas je što kukaju iz toplih domova a nisu se ugladali na pretke koji su samo u prvom Svetskom ratu ostavili milion i dvesta hiljada kostiju, oni nisu poginjali glavu i sa verom u Boga su na kraju pobedili - podseća Obradović.
Govoreći o Evropskoj uniji on kaže da je ona izgubila svoj indetiteti da se zato i raspada. On posebno naglašava da je projekat islamizacije Evrope veoma opasan jer onog momenta kad neka Evropska država dobije pedeset posto plus jedan muslimana na svojoj teritoriji ona postaje islamska država. 
Pogledajte ceo video. Kako je lider Dveri Boško Obradović žestoko napao Vučića čitajte OVDE. Najveću Vučićevu laž u 2016. godini pogledajte OVDE. Izvor: Pravda/Helm Cast

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa Ivanom Ivanovićem iz SNP Naši.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA