Najnovije

ŠOJGU MORA DA PROKRČI PUT: SAA ne uspeva da se probije do Idliba, ruska avijacija pojačala napade na teroriste (MAPA/VIDEO)

Teroristička grupa Hadžat Tahrir al Šam uspela je da odbje novi napad Sirijske arapske armije na mesto Šakusijah na severoistoku Hame.
U pomoć teroristima HTš pritekla je frakcija tzv. Slobodne sirijske armije, grupa DŽaiš al Nasr. Ovu terorističku grupu finansiraju SAD. U borbama je uništen jedan tenk SAA.

Sirijska arapska armija ne uspeva da zada odlučujući udarc teroristima na ovom delu fronta, a oni u kontranapadima do sada su više puta vratili izgubljena naselja. Ruska avijacija pojačala je napada ne HTŠ i njihove saveznike kako bi pomogla SAA da ostvari veći napredak. Juče su antitenkovske jedinice SAA izvele zasedu borcima HTŠ a kako je prošao njihov konvoj saznajte OVDE. Očekuje se da će se prelomni tenutci na frontu na  severu Hame odigrati po dolasku trupa sa fronta na Eufratu. Kako su operacije protiv ID na samom kraju očekuje se da će na sever Sirije biti upućena značajna pojačanja. Snimke  pobedosnosnog pohoda na Eufratu pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Teroristi pokušavaju da pogode avion.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA