Najnovije

ANTITERORISTIČKA OPERACIJA U STAVROPOLJU: Likvidirana trojica bandita (VIDEO)

Ruske bezbednosne službe likvidirale su trojicu bandita koji su pokušali da pobegnu iz zabarikadirane kuće, saopštio je ruski Nacionalni antiteroristički komitet.

Ruske bezbednosne službe (Foto: Jutjub)

Kako se navodi, incident se dogodio u gradu Stavropolju na jugu Rusije.
Naime, celokupan objekat i dvorište u kojem su se nalazili banditi bio je okružen policijom još od sinoć, od kasnih sati, dok su sve obližnje kuće bile evakuisane.
Antiterorističke jedinice su pre početka operacije predložile banditima da spuste oružje i da se predaju, ali oni su pokušali da se provuku kroz rupu u zidu i da pobegnu.
Tom prilikom došlo je do razmene vatre, nakon čega su banditi likvidirani, dok je u kući u tom trenutku došlo do eksplozije.
Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) trenutno sprovodi istragu na licu mesta, pa će nešto više informacijama o tome šta su banditi smerali biti saopšteno kasnije. Pored brojnih saobraćajnih incidenata koji su do sada izazvali NATO vojnici u Poljskoj i baltičkim zemljama, sada se pojavio snimak o problemima NATO vojnika da zadrže pravac na asvaltnom putu, a tu komičnu scenu možete pogledati OVDE. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Prvi let Su-57.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA