Najnovije

I TO JE MOGUĆE: Ona je nazvala Karleušu k*rvom pred svima!

Desilo se...

Jelena Karleuša (Foto: Jutjub)

Zakleti narodnjaci, protiv Jelene Karleuše. Tako se može opisati glavni sukob u žiriju "Zvezda Granda". U kolo se uključila i Viki Miljković kojoj nije strano da se svađa sa Karleušom. Ona je javno pokazala fotografiju na kojoj je Jelena za kafanskim stolom iako je tvrdila da tamo nikada nije pevala. Sukob se nastavio i potom. Nakon nastupa dva muška kandidata koji su se borili za ulazak u treći krug pevačkog takmičenja "‚Zvezde Granda", Jelena Karleuša je na sebi svojstven način prokomentarisala njihovo pevanje, ali je stigla i da potkači koleginicu.
- Morate malo da koristite mozak da biste se dopali žiriju. Vi ste večeras bili kao Viki 1, 2 i 3. Podjedanko dobri, loši, dosadni, a negde potkovani talnetom. Kada je reč o kandidatu jedan, meni je bitno kako ko izgleda, jer nažalost u ovom poslu, Viki moraš da budeš dobra riba da bi bila velika zvezda - rekla je Karleuša, a Viki dodala:
- Ko o čemu, ku*va o poštenju - rekla je Miljkovićeva i šokirala sve u studiju. Na ovu njenu rečenicu, Karleuša je ostala bez komentara, ali je onda dodala: - Zato si ti velika zvezda. To je kompliment, ja volim kako ti izgledaš u ovoj sezoni, ja to tako mislim. Nikada bolje izgledala nisi - rekla je Karleuša. Pogledajte OVDE životnu priču advokatice koja je postala prostitutka. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA