Najnovije

DVERI OŠTRO: Od Srpske liste srpsko je samo ime!

Lažni zaštitnici srpskih interesa na KiM su sve samo nisu Srpska lista, od Srpske liste srpsko je ostalo samo ime- navode u saopštenju Dveri.

Predsednik Dveri Boško Obradović (Foto: sajt Dveri)

Dveri podsećaju da su pre 6 meseci podneli zahtev Maji Gojković da se hitno održi vanredna sednica Narodne skupštine na temu aktuelne situacije na Kosovu i Metohiji. - Sve što možemo da očekujemo od udružene interesno-mafijaške političke sprege protiv srpskih interesa na KiM, na relaciji Beograd-Brisel-Priština, je politički marketing i predizborna kampanja u cilju obmanjivanja javnosti- smatraju Dveri.
Dalje napominju da Srbi na KiM odavno nemaju poverenje u državni vrh Srbije i znaju da su prepušteni sami sebi, ostavljeni i odbačeni od svoje države. Ali zato ne manjka rijaliti programa od Kosovskog voza, preko Tominog zveckanja oružijem, do najnovije farse o ratu koja je prikrila aktiviranje međunarodnog pozivnog broja +383 za tzv.Kosovo.
- Srpski narod na Kosovu i Metohiji po ko zna koji put u istoriji, nakon ratnog stradanja, ovog puta od NATO bombi sa osiromašenim uranom, trpi zulum stranog zavojevača, koji besomučno i nekontrolisano crpi prirodna bogatstva Republike Srbije bez ikakve nadoknade ili trunke odgovornosti. Deo naroda ćuti i gleda kako da preživi na svojim ognjištima, a deo je ucenjen i preplašen pritiscima iz Beograda i njihovih batinaša sa severa Kosova. Ovi obespravljeni ljudi, da ne bi izgubili svoja radna mesta u to još malo srpskih institucija na KiM, po radnom zadatku SNS-a i Vulina, hitaju ka šinama Kosovskog voza i pune trgove zarad klicanja vođi i njegovoj katastrofalnoj politici, kako na KiM, tako i u ostatku Srbije- navode u saopštenju Dveri. Dveri naglašavaju kako mesec dana čekaju odgovor nadležnih da li se na teritoriji opštine Gračanica mesečno realizuje oko 150 kupoprodajnih ugovora kojima Srbi svoju imovinu prodaju Albancima. - Nemamo ni odgovor ko je uzeo više para od pripadnika tzv.Srpske liste za Tačijev izbor za tzv. predsednika tzv. Kosova! Za koliki iznos se trguje srpskim interesima i da li su i Vučić i Vulin učestovali u tome ili su se nadmetali sa svojim poslušnicima sa Srpske liste u stepenu bestidne saradnje sa šiptarskim parainstitucijama u južnoj srpskoj pokrajini- navodi ova stranka u svom saopštenju. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA