Najnovije

RUŽIČIN SEKS: Volim da me muškarac bičuje, da p****m po njemu, a mogu i sa sestrom da ga delim (18+)

A to je tek početak...

Ružica (Foto: Instagram)

Ružica Veljković traži dečka koji će da je bičuje u krevetu, a nema ništa protiv vezivanja i drugih grubih igrica u krevetu. Ružicu su novinari zatekli u jednom seksi šopu u Beogradu dok je kupovala rekvizite. Ona kaže da joj muškarci često traže da bude gruba tokom seksa, ali da ona ima druge ideje.
- Ne možete da zamislite šta mi sve traže muškarci na društvenim mrežama. Žele da ih bičujem, pa da mi ližu štikle na cipelama, a ja im naređujem. Mene to ne loži. Više bih volela da nađem nekog ko će biti dominantan u seksu, malo bič, lisice i sve te stvari, a ne ja da lemam nekoga. Ne ložim se na mekušce - kaže Ružica i dodaje da je loži da mokri po svojim izabranicima. 
- Čula sam da je jedan od najvećih fetiša kod muškaraca da devojke piške po njima. Ako bi me to ložilo dok sam sa svojim dragim, što da ne. Šta fali da se ispiškim po dečku lepo ako mi tako dođe. Ne volim ja ništa na silu - priča Veljkovićeva.
Ružica je pre par dana snimila spot u kojem joj sestra preotima momka. 
- Možda vam zvuči čudno, ali ja se ne bih mnogo ljutila ni kada bi se to desilo u realnom životu. Sa sestrom mogu da delim sve, a ako se nakači na njega, to samo znači da imam dobar ukus. Da se razumemo, to važi samo za sestru - ispričala je Ružica.
U ustima joj je nabijen ogroman....OVDE pogledajte nikad perverzniju Ružicu koja je sve ostavila bez teksta.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA