Najnovije

"NAPREDNJACI ĆE BITI SRUŠENI": Evo šta je Vučić poručio na ovo!

Hvala im na tome. Bolje je biti obešen nego bilo koga vešati samo zato što je bolji od njega - ovim rečima, premijer i predsednički kandidat Aleksandar Vučić odgovorio je na opasnu pretnju Jelene Maćić.

Aleksandar Vučić (Foto: Sinhua)

Mačić otvoreno podržava Sašu Jankovića i učestvuje u njegovoj kampanji za predsedničke izbore, a na svom Tviter profilu napisala je da će nakon izbora naprednjaci biti srušeni na ulici i da je njihovo samo da biraju banderu?! 
- Ne plašim se toga da budem obešen, ako već hoće da me vešaju, ali bih se stideo da sam tako nešto izgovorio. U crnu zemlju bih propao da sam tako nešto izgovorio. Ili da je to neko od mojih pristalica rekao za nekog protivkandidata ili bilo kog građanina, a da ja to nisam osudio... Ali šta da radimo. To su, izgleda, ti ugledni ljudi i to su ti divni, veliki ljudi. Ako su to oni koji bi da vešaju po Srbiji, moraju da znaju da Srbija neće biti zemlja u kojoj će oni bilo koga da vešaju - poručio je Vučić.

Podsetimo, Jankovićeva simpatizerka Jelena Maćić je na svom Tviter nalogu doslovno napisala:
- Pokrašće izbore... Gore od Slobe. Bagra je to. Na ulici ima da ih srušimo. NJihovo je da biraju banderu. Toliko da učinimo možemo. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA