Najnovije

OBRADOVIĆ: Evo šta je Vučić trebalo da uradi danas u Čačku! (FOTO)

Aleksandar Vučić, predsednički kandidat vlasti, danas je u Čačku, na mestu zločina svojih stranačkih vojnika pod fantomkama koji su juče najružnije moguće išarali grafitima naš grad, a prvo što je trebalo da uradi tokom današnje posete jeste da uzme četku i prekreči sve uništene čačanske fasade, poručio je predsednički kandidat Dveri Boško Obradović.

Boško Obradović (Foto: Dveri)

Sledeća stvar koju bi Vučić trebalo da uradi, prema mišljenju Boška Obradovića, jeste da se pridruži njegovom zahtevu da policijska uprava Čačka omogući medijima i javnosti uvid u snimke sa centralnih gradskih kamera jer je sve što se desilo juče ujutru bilo pod video nadzorom i policija odlično zna ko su novi čačanski "fantomi". "Ako SNS i Aleksandar Vučić nemaju šta da kriju - zašto bi imali nešto protiv da se obelodane ovi snimci i da kompletna javnost vidi lica onih koji su naružili naš grad, izuzev ako nisu kao u slučaju rušenja objekata u beogradskoj Savamali bili pod fantomkama", navodi Obradović.


Foto: Dveri Kako kaže, on razume da Aleksandru Vučiću smeta Čačak zato što je jedan od najjačih opozicionih gradova u Srbiji danas, i da mu smetaju Dveri "jer ga se ne plaše i otvoreno govore o njegovoj kriminalnoj političkoj družini na vlasti", ali da ne mogže da razume ćutanje gradonačelnika, predsednika Skupštine grada i narodnih poslanika SNS iz Čačka koji dozvoljavaju da im stranački šefovi iz Beograda šalju kriminalce sa strane da uništavaju izgled grada.


Foto: Dveri "Srbijom danas ne rukovodi ni Narodna skupština ni Vlada Srbije već Aleksandar Vučić sa svojim bratom i nekoliko kumova koji čine ovu političku mafiju na vlasti. Hoćemo li da Srbijom vlada politička mafija, batinaši sa fantomkama i medijska tortura, ili ćemo na predsedničkim izborima 2. aprila da vratimo državu narodu tako što ćemo da je otmemo iz kandži političke mafije? To je jedino pitanje na ovim izborima: Ili oni koji su nas opljačkali i ponizili, ili mi koji samo hoćemo da živimo kao ljudi u sopstvenoj zemlji", poručio je Boško Obradović, kandidat Dveri za predsednika Srbije. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA