Najnovije

ŠEŠELJ OŠTRO: Vlast ne treba da bude u rukama jednog čoveka!

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj obišao je Jablanički i Pčinjski okrug. U razgovoru sa okupljenim građanima i simpatizerima Srpske radikalne stranke dr Šešelj je rekao da očekuje pobedu u drugom izbornom krugu i naglasio da sva vlast ne treba da bude u rukama jednog čoveka.

Vojislav Šešelj (Foto: SRS)

 Šešelj je naglasio da ne smemo da dozvolimo da predstavnik Vlade i njen predsednik Aleksandar Vučić pobedi na predstojećim predsedničkim izborima i da onda sva vlast bude skoncentrisana u njegovim rukama. Vlast mora da bude raspoređena, jer i Vlada i Narodna skupština moraju da imaju kontrolora, a taj kontrolor može da bude predsednik Republike i to predsednik koji je hrabar i sposoban. „Ako pobedim, mogu da obećam građanima da ću odmah kritikovati svaki loš potez Vlade i da ću vraćati loše zakone na ponovno glasanje“, rekao je Šešelj.
Dr Vojislav Šešelj je jedini predsednički kandidat koji građanima obećava da će se kao predsednik ponašati isključivo u okviru nadležnosti propisanih Ustavom Republike Srbije, za razliku od ostalih kandidata koji obećavaju sve ono što nije u nadležnosti predsednika Republike. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA