Najnovije

STAMATOVIĆ: Sutra predajemo RIK-u potpise za kandidaturu!

Kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović najavio je da će sutra predati potpise Republičkoj izbornoj komisiji, i najavio da će u kampanju krenuti iz Srebrenice.

Milan Stamatović (Foto: Jutjub)

-  U predsedničku kampanju krećem iz Srebrenice, iz mesta koje je u poslednjem ratu obeleženo kao mesto u kome je srpski narod označen kao genocidan i zbog čega je cela naša nacija žigosana kao jedini krivac, a istina je sasvim drugačija jer je srpski narod u BiH podjednako bio žrtva kao i bošnjački – izjavio je Milan Stamatović, kandidat za predsednika Srbije povodom obeležavanja Dana Opštine Srebrenica, na kojoj mu je uručena plaketa za doprinos razvoju i afirmaciji ove opštine. 
 
- Došao sam u Srebrenicu i da posetim crkvu Pokrova Presvete Bogorodice, da se poklonim moštima Svetog Despota Stefana Lazarevića i da uzmem blagoslov za početak svoje predsedničke kampanje – kaže Stamatović i dodaje da je bez obzira na sve nedaće i malverzacije kojima se režim služio tokom prikupljanja potpisa, časni srpski narod prepoznao u njemu poštenog kandidata i da je zahvaljujući tome u predviđenom roku uspešno prikupio sve potpise za kandidaturu koja će biti predata sutra, 12. marta, Republičkoj izbornoj komisiji u 14 časova.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA