Najnovije

STAMATOVIĆ: Putine, ne primaj Vučića, izdajnika srpskog i ruskog naroda!

"To što Hašim Tači strojevim korakom gazi ka formiranju albanske vojske na Kosovu i Metohiji, ne brine mnogo našeg samozvanca i raspikuću Vučića jer on nemilosrdno zloupotrebljava premijersku funkciju i u finiš predsedničke kampanje beskrupulozno pokušava da, na svoju stranu, uvuče, danas Angelu Merkel, sutra Bakira Izetbegovića, prekosutra, uz pomoć nesrećnog Nikolića, i čestite Kineze", izjavio je predsednički kandidat Milan Stamatović.

Stamatović (Foto: Medija centar Beograd)

- Planirao je veleizdajnik da se, do kraja kampanje, nepozvan, utrpa i samom Putinu u goste - kaže Stamatović i poziva ruskog predsednika da premijera Srbije nipošto ne prima do 2. aprila i da ne zaboravi da je taj isti Vučić, zajedno sa svojim sabratom Milom, "bedno oljagao Rusiju", optužujući je za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori.
Stamatović podseća da je upravo tim činom potvrđena Vučićeva podrška nedemokratskoj vlasti u Crnoj Gori, u kojoj je srpski narod najugroženija manjina u Evropi, i njegova spremnost da, radi svojih ličnih interesa, zaboravi na vekovno prijateljstvo sa bratskom Rusijom.
Izvor: Vesti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA