Najnovije

PREBILE JE ŽESTOKO, PUCALE KOSTI! Dalila i Krunićka joj slomile nos! Odmah je odvezli iz vile! (FOTO)

Novo nasilje u Parovima!

Ženska tuča (Foto: JuTjub, Pravda)

Po svemu sudeći, sinoć je došlo do novog nasilja u Parovima, i i to žestokog! Već neko vreme bukti sukob između Aleksandre Subotić sa jedne strane, a Dalile i Jelene Krunić sa druge strane. Celokupna frka je nastala zbog Davida, kako tvrdi Subotićeva, dok ove dve navode kako više ne mogu da trpe Aleksandrinu narcisoidnost i njeno "ja, pa ja". Sinoć je na nominacijama došlo i do sukoba Subotićeve i Anamarije DŽambazov gde je Aleksandra počela da vređa Hrvaticu kako je narkomanka i kako su joj zbog toga ispali zubi!

Objava koju deli Ksenija Kranjec (@666kseni) dana 15. Sep 2013. u 10:06 PDT

Ipak, sinoć je izbio sukob u kome je jedan nos slomljen prema pisanju "Puls Online". Kako je otkrila Aleksandra Subotić u razgovoru sa drugim takmičarima, noćas su Jelena Krunić i Dalila Mujić nasrnule na Slovenkinju Kseniju Kranjec i tom prilikom su joj čak i slomili nos.


Dalila Moreno (Foto: Instagram) Ksenija je zahtevala lekarsku pomoć, a produkcija je danas odvela ovu povređenu takmičarku kod lekara. Tu se ovaj sukob neće završiti.
Već se komentariše u "Parovima" da je Ksenija tražila tokom prenosa na JuTjubu da se obaveste njeni roditelji o ovom incidentu, i da joj što pre dođe advokat kako bi pokrenula tužbu protiv Krunićeve. Izvor: mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA