Najnovije

POZNATI PEVAČ OPLEO PO RADI: "Ona je uspela jer..."

"Mnogo joj je lakše nego nama muškarcima"

Nemanja Stevanović (Foto: Jutjub)

Prošlo je 13 godina od prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", koje je osmislio Saša Popović, a jedan od prvih pevača koje je iznedrio za ovaj šou za "Alo!" je prokomentarisao kolege. Nemanja Stevanović je bio treća generacija "Zvezda Granda". 
- Prva ekipa su bili Darko Filipović, Steva Anđelković, Slavica Ćukteraš i Tanja Savić, posle su bile Milica Todorović i Jadranka Barjaktarević. Jedino su njih dve iz te generacije nastavile da se bave muzikom, a Milica sad posle 10 godina grmi. Onda smo došli mi - kaže Nemanja Stevanović. - Rada Manojlović je odmah odskočila. Ona je žensko i mnogo joj je lakše nego nama muškarcima - rekao je Stevanović, koji ističe da je sa svima ostao u dobrim odnosima. 

#novogodisnjiprogram #snimanje #radamanojlovic #sestra #pink

A post shared by Nemanja Stevanovic (@nemanjastevanovic82) on Dec 12, 2016 at 7:18pm PST

Nemanja je u žižu interesovanja dospeo upravo zbog tog takmičenja, ali ističe da nije svako na isti način iskoristio priliku koja mu se pružila. On smatra da Milan Stanković nije trebalo da se zamera Saši Popoviću i da mu je to bio pogrešan korak.
- Milan je bio mlad i mislio je da neće moći da sarađuje sa nekim producentima ukoliko ostane u "Grandu" - kaže Nemanja. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA