Najnovije

JAHALA GA STRASNO I DIVLJAČKI! Miljana mu se dala! Krevet pucao od žestoke akcije! (VIDEO 18+)

Au, koja požuda!

Seks u "Parovima" (Foto: Printskrin)

Rijaliti Parovi je ulaskom Srboljuba Subotića došao do tačke usijanja. Aleksandra je posebno pobesnela kada je na ulaznim vratima videla svog strica, odnosno rođenog brata njenog oca Karađorđa Subotića.
Uprkos njenim napadima i voljom za svađom, Srba je na uznenađenje mnogih ostao miran i gotovo da nije uputio ni jednu žustru reč svojoj bratanici. On je rekao da u rijaliti nije ušao da bi šikanirao Aleksandru već da bi izgladili odnose kako ljudi ne bi više ispirali usta sa njima. Subotićeva mu nije poverovala, ali Srba nije padao u vatru već je nastavio da govori mirno i staloženo bez vređnja. Pored toga, on je podržao Aleksandrinu vezu sa Davidom i poručio joj da zaboravi Čabarkapu i da se drži tog divnog momka.
Ipak, do rasplamsavanja sukoba došlo je sinoć, kada je Srboljub bio na poligrafu. On je odgovarao na nezgodna pitanja, opet smireno, a mlada Subotićeva je imala žestok komentar na svaki njegov odgovor.
Ipak, u senci kaluđeročke sapunice našla se jedna žestoka akcija iz spavaće sobe. Akteri su bili, ni manje ni više već Miljana Kulić i Nikola Lakić. Kulićeva je odlučilada izmasira lakića, pa ga je zajahala, u brusu gore, a u pidžami dole i tako krenula da radi rukama. Posle normalne masaže, miljana je krenula snažno da naslače na Lakića, da se u jednom momentu činilo da će slomoto krevet. Inače, vo je bio prvi put da se miljana nekome dala, to jest, opustila sa nekim, jer kako često govori, u kući su svi zli i smatra da nema prijatelja.
MILJANA OVAKO MASIRA NIKOLUby SteelT2010
Pogledajte OVDE Aleksandra i David ludački zatresli krevet, i to pred Srboljubom!  Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA