Najnovije

ŠEŠELJ SE OBRATIO PRISTALICAMA: "Ovo je bitka između mene i Vučića, a Radulović i Jeremić..." (FOTO)

Na centralnom trgu u Novom Sadu održava se završni predizborni miting predsedničkog kandidata Vojislava Šešelja.

Šešelj se obratio pristalicama (Foto: Pravda)

Kod spomenika Svetozaru Miletiću okupilo se više hiljada radikala koji nose zastave sa likom Šešelja, stranačke i zastave Srbije i Rusije.

Na početku govora Šešelj je pozdravio sve manjine koje žive u Vojvodini. On je predstojeće izbore nazvao bitkom između njega i Aleksandra Vučića. - Ovo je bitka između Aleksandra Vučića i mene. Ovo je bitka na kojoj će građani odlučiti da li će sva vlast biti u Vučićevim rukama ili će izabrati mene koji jedini mogu da ga kontrolišem - rekao je Šešelj. Govoreći o ostalim kandidatima, Šešelj je optužio Sašu Jankovića za ubistvo, a Vuka Jeremića za kriminal. Za Radulovića koga Šešelj naziva "ludi Radule" rekao je da je bivši Vučićev ministar. Šešelj je tokom govora rekao da mora da se izvini domaćim životinjama jer je "Čanka nazvao svinjom".  - Čanak je gori od svake svinje - rekao je on. On je rekao da u drugom krugu ni Janković ni Jeremić ne mogu da pobede Vučića . - Samo ja mogu da porazim Vučića u drugom krugu - rekao je Šešelj pozivajući građane da mu pomognu u tome.

Šešelj je rekao da su dva razloga zašto će pobediti u drugom krugu. On je rekao da će poraziti Vučića u tv duelu jer nikada do sad duele nije gubio, a da će i građani shvatiti da nije dobro da sva vlast bude u rukama istog čoveka. Šešelj je optužio Vučića da je za 5 godina zadužio Srbiju za 10 milijardi evra. Takođe je rekao da je Vučić nastavio pogubnu ekonomsku politiku DOS-a.

Šešeljev govor prekidan je skandiranjem okupljenih "Vučiću pederu".

Miting je završen šetnjom kroz centralne novosadske ulice. Pristalice Vojislava Šešelja su nosile prepoznatljivi transparent sa natpisom "Srbija je večna dok su joj deca verna!" Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA