Najnovije

PUTIN ŽESTOKO OPLEO PO ĐUKANOVIĆU: Milo gura Crnu Goru u zločinačku tvorevinu da bi sačuvao sebe!

Predsednik Rusije Vladimir Putin poslao je juče vrlo jasnu poruku da je Crna Gora kriminalna država i da režim Mila Đukanovića na silu gura svoj narod u zločinački NATO pakt.

Putin (Foto: kremlin.ru)

U neobično oštrom i konkretnom saopštenju Putinove partije “Jedinstvena Rusija” koje je potpisao Sergej Železnjak kaže se da je u Podgorici već dugo na vlasti kriminalna grupacija koja pokušava da zavadi i podeli narod ne bi li tako produžila svoju vlast.
Železnjak, inače Putinov najbliži saradnik upozorava da podgorički režim na silu uvodi Crnu Goru u NATO pakt samo da bi sačuvao lične privilegije stečene mafijaškim poslovima.
- Crna Gora je država koju godinama izjeda vlast zavisna od narko-trafikinga, kriminala i korupcije... Danas ne samo u Moskvi nego i na Zapadu počinju da shvataju da uporna deklarativnost crnogorske vlasti ka ulasku u NATO nema za cilj zaklanjanje iza stranih štitova zbog svog naroda već samo zbog očuvanja lične vlasti - navodi se u Putinovoj poruci i naglašava da sud crnogorskog naroda jedini može biti merodavan.
Putin menja datum isporuke migova i ovim potezom svima je poslao jasnu poruku. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA