Najnovije

ZVERSKI ZLOČINI DŽIHADISTA U PALMIRI: Mrtva i masakrirana tela na sve strane, u vazduhu se oseća krv! (VIDEO)

Ekipa televizije Raša tudej je u okolini drevnog sirijskog grada Palmire naletela na dokaze o stravičnim zločinima džihadista Islamske države.

Mrtvi su svuda (Foto: Jutjub)

Prema rečima novinarke Lizi Felan, ona je u gradu koji je ponovo oslobođen od terorista u jednom momentu prošla između četiri beživotna tela vojnika.
U kamenitoj pustinji oko Palmire su se nedavno vodile krvave borbe pošto su džihadisti uspeli da se reorganizuju i izvedu kontranapada posle prethodnog pada grada u ruke snaga lojalnih predsedniku Sirije Bašaru el Asadu. 
Teroristi su iza sebe ostavili gomilu mrtvih i masakriranih tela, mladih i starijih... Neka pripadaju članovima džihadističke organizacije, a neka su civili koji su se našli tamo gde ne treba. 
Felanova kaže da Vojska Sirije nema dovoljno resursa da pretraži hektare pustinjskog predela kako bi pronašla tela svih žrtava, a prepostavlja se da je ogroman broj njih pokopan u masovnim grobnicama. 
U izveštaju su prikazana i dva obezglavljena tela, a svega nekoliko kilometara dalje nalazi se ozbiljno uporište džihadista koji u svakom trenutku mogu da krenu u ovu ofanzivu, potpomognuti minskim poljima kojih ima svuda uokolo.
Pogledajte OVDE koliko je SAA napredovala na istoku Alepa.
Izvor: RT

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA