Najnovije

UBACUJ JOŠ, DA VUČIĆ IMA 90%: Pojavio se snimak ubacivanja listića sa zaokruženim brojem 6, MUP najavio istragu (VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, pokrenulo je istragu povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi ubacivanje u kutiju listića koji liče na izborni materijal, kako bi se utvrdilo da li su oni validni.

Pojavio se snimak ubacivanja listića sa zaokruženim brojem 6 (Foto: Tviter)

Na Tviteru verovatno najšerovaniji video jeste onaj koji je osvanuo na ovoj društvenoj mreži, a na kojem se vidi krađa glasova, što MUP trenutno istražuje!
Na snimku se vide dve osobe koje ubacuju u glasačku kutiju listiće na kojima je već zaokružen broj 6. Za to vreme oni pričaju "ubaci još da imamo 90%".
Tokom snimka se čuje: 
- Ima li broja ovamo? Ubacuj to, ubacuj! Valjda će se premijer otvoriti nešto! Dobićemo pos'o u rudnik. Samo snimaj! Gospodo nema drugog kruga! Ovo ćemo da postavimo na Fejsbuk! Puni! -  govorio je jedan tokom trajanja snimka! 
Povodom ovog snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi ubacivanje u kutiju listića koji liče na izborni materijal, ministrastvo unutrašnjih poslova Republike Srbije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal pokrenulo je istragu kako bi se utvrdilo da li su oni validni.

Muzičar Predrag Gostović dao izjavu povodom snimka 

Gostović je, podsetimo, u ponedeljak kasno popodne priveden u Beogradu jer je na svom Fejsbuk profilu okačio snimak navodne krađe glasova iz Sjenice! - Sporni snimak pronašao sam u toku dana na Tviteru. Okačio sam ga na svoj Fejsbuk profil, a video sam kasnije da je prvobitni snimak, uklonjen vrlo brzo. Policajci su došli po mene kući i bili su korektni. U policiji sam im kratko rekao šta se dogodio i pušten sam kući - izjavio je Gostović.  Na pitanje da li je bilo neophodno da se razgovor obavi u policiji, Gostović kaže da "pretpostavlja da je reč o redovnoj proceduri". - Ispričao sam im šta se desilo, napravljen je službeni zapisnik i pušten sam - navodi Gostović. Aleksandar Vučić kaže da nije menjao funkciju premijera za funkciju predsednika Srbije, već je izašao na izbore i pobedio. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Espreso, Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA