Najnovije

SIMO SPASIĆ: Država je donirala novac za obnovu "srpskog zida plača" (FOTO)

Predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji Simo Spasić kaže da je sredstva za obnovu „srpskog zida plača“, koga su pocepali i pogazili deomnstranti prvog dana antirežimskih protesta, donirala država Srbija. Spasić je ovim prekinuo spekulacije o tome ko je platio štampanje novih cerada sa likovima stradalih na Kosovu i Metohiji.

Simo Spasić (Foto: Jutjub)

– Nakon što su demonstranti uništili zid plača i pocepali fotografije ubijenih i otetih na Kosovu i Metohiji novac za izradu novih cerada donirala je Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije. Nadamo se da će država finansirati i izgradnju spomenika za sva ubijene i nestale na Kosmetu, a do tada će zid plača stajati ispred Skupštine Srbije kako bi sećao na žrtve UČK i NATO terora -objašnjava Spasić.

Zid plača (Foto: Lola Đorđević) Spasić je ovim presekao sve spekulacije i rasprave o tome ko je obnovio „srpski zid plača“.

Zid plača (Foto: Lola Đorđević) – Predhodnih dana pojedinci ali i neke organizacije hvalile su se da su platile štampanje novih cerada ali jedini koji su dali novac u tu namenu je Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije – kaže Spasić. Izvor: Oslobodjenje.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA